Fotonija


Naujiena

Naujinimas programai ANGLONAS 2. Turimą versiją 2.0 keiskite į 2.1 nemokamai

plačiau

Mobilus ANGLONAS

Anglų–lietuvių–anglų kalbų žodynas „iPhone“, „iPod touch“ ir „iPad“ App Store parduotuvėje

noriu

Pirkti

Užsisakykite programas iš gamintojo UAB „Fotonija“ internetinės parduotuvės

perku

Vartotojo žodynų failų tvarkymo priemonės

Pelės spragtelėjimu ant programos piktogramos, viršutiniame kairiajame programos lango kampe, išskleidžiamas meniu su komandomis, kurios naudojamos veiksmams su vartotojo žodynais.

Mygtukas Naujas   atidaromas langas naujam žodyno failui sukurti ir išsaugoti.

Lauke File name įrašomas norimas failo pavadinimas ir Mygtukas Save išsaugomas. Naujas žodyno failas bus laikomas pasirinktoje kietojo disko vietoje, bet liks tuščias. Failas užpildomas tik jį įkėlus į žodyno programą.

Mygtukas Atverti   pateikiama galimybė pasirinkti vieną iš turimų vartotojo žodynų. Spustelėjus šio dvigubo mygtuko kairiąją dalį, atidaromas langas iš kurio galima pasirinkti norimą žodyno failą. Pasirinkus norimą žodyno failą spaudžiamas mygtukas Open. Žodyno įkėlimo procedūrą galima supaprastinti. Ant mygtuko Atverti užvestas žymeklis išskleidžia meniu su pasirinkimo variantais, kur galima pasirinkti vieną iš turimų vartotojo žodynų (čia atkartojamas mygtuko kairiosios dalies veikimas), arba iš karto pasirinkti paskiausiai naudotą vartotojo žodyną; taip pat galima pasirinkti numatytąjį vartotojo žodyną (gautą kartu su programa).

  • Mygtukas Pasirinkti pateikiamas naršymo langas, kuriame galima surasti, pasirinkti ir atverti vartotojo žodyno failą.
  • Mygtukas Paskiausias   atveriamas paskiausiai naudotas vartotojo žodyno failas, (ankstesnis nei tas, kuris gamintojo numatytas naudoti).
  • Mygtukas Numatytasis įkeliamas naudojimui gamintojo numatytasis vartotojo žodynas, kuris saugomas, kaip sudėtinė programos dalis, o jo failas negali būti ištrinamas.

Mygtukas Importuoti   pradedamas aktyvaus (atverto) vartotojo žodyno failo papildymas įrašais iš kito žodyno failo.

Pirmame etape pateikiamas langas su parinktimis, kurios suteikia galimybę pasirinkti importuojamų straipsnelių prijungimo būdą.

 

Mygtukas Atverti pateikiamas naršymo langas, kuriame galima surasti ir pasirinkti importuojamą vartotojo žodyno failą.

Mygtukas Open importavimo procesas pradedamas.

Mygtukas Išsaugoti kaip  atidaromas langas, kuriame galima aktyvų (atvertą) vartotojo žodyno failą išsaugoti kitu vardu norimoje vietoje. Vartotojo žodyno duomenys bus įrašyti nurodytame faile.